Cruise inspiratie

Cruise inspiratie

Met Herbots reisontwerpers in zee voor jouw droomcruise 

Heb jij er altijd al van gedroomd om op cruise te gaan? Verschillende bestemmingen ontdekken in alle luxe en comfort, zonder je koffers te hoeven in-en uit te pakken. Wij stellen graag jouw droomcruise samen rekening houdend met je gewenste periode, interesses en budget. Weet je nog niet naar waar? Wij geven je alvast wat cruise-inspiratie!

 

De parels van de Middellandse zee 

Een cruise naar de Middellandse Zee belooft een betoverende reis vol prachtige landschappen, rijke geschiedenis en culinaire verwennerij. De Middellandse Zee, doordrenkt van eeuwenoude beschavingen, biedt tal van culturele schatten. Van majestueuze ruïnes in Rome tot de witgekalkte dorpjes op Griekse eilanden, elke haven heeft zijn eigen charme. Dit alles met het prachtige blauw van de Middellandse Zee als achtergronddecor.

Ideaal als eerste cruisebestemming
Periode: zomer voor warme temperaturen, maar voorjaar- en najaar kunnen ook 

 

  

     

Exotisch cruisen naar de Caraïben

Mag het voor jou wat exotischer zijn? Tijdens een cruise naar de Caraïben beleef je het paradijs op aarde. Omringd door azuurblauwe wateren en witte zandstranden, ontdek je de levendige cultuur met ritmische reggaemuziek, lokale markten en kleurrijke havens. Op het dek geniet je van zonsondergangen zoals nooit te voren. Elke stop opent een nieuw hoofdstuk in dit tropische sprookje op zee.

Voor wie houdt van prachtige stranden en kleurrijke dorpjes 
Periode: tijdens onze winter geniet je er van heerlijke temperaturen 

 

    

 

Natuurpracht in het hoge Noorden 

Ontdek het ruige noorden: van de Britse eilanden en Scandinavië tot de Baltische Staten en de Noorse fjorden. Vooral de noorse fjorden zijn betoverend mooi vanop het water. Laat je meevoeren langs indrukwekkende fjorden die zich diep in het Noorse landschap snijden, omzoomd door steile kliffen, prachtige watervallen en groene valleien. 

Ideaal voor natuurliefhebbers 
Periode: mei - september 

 

   

 

On top of the world in de Emiraten

Tijdens deze cruise ontdek je een wereld waar luxe, cultuur en futuristische pracht samenkomen. Terwijl je door de glinsterende wateren van de Perzische Golf vaart, openbaart zich een fascinerende mix van moderne architectuur en traditionele Arabische invloeden. Van de indrukwekkende skyline van Dubai, met de beroemde Burj Khalifa, tot de indrukwekkende Sheik Zayed Moskee van Abu Dhabi en de sprookjesachtige souk in Doha. Deze cruise belooft niet alleen een glimp van de toekomst in de moderne steden, maar ook een duik in de rijke tradities en gastvrijheid van de Verenigde Arabische Emiraten.

Voor wie houdt van luxe en cultuur
Periode: winterbestemming - tijdens onze zomer is het er veel te warm 

 

    

 

Meer info

Contacteer ons voor meer informatie over deze reis.