De wereld in 112 dagen!

De wereld in 112 dagen!

Als je jezelf eens extra wilt verwennen, waarom zou je het dan niet onmiddellijk écht goed doen? Met de cruise van je leven, bijvoorbeeld ! Eentje waarbij je (bijna) alle uithoeken van de planeet in een enkele reis leert kennen. Misschien lijkt het ook jou wat? Immers, waarom zou je je dromen niet mogen realiseren?

Een wereldcruise is uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Van huis weg zijn gedurende meerdere maanden - het is voor sommige mensen erg lang - en er hangt ook een prijskaartje aan vast. Maar het is dan ook een unieke ervaring die je altijd zal bijblijven en niet te vergeten: in een uitermate luxueuze en comfortabele stijl, samen met je medereizigers. Globetrotters pur sang. 

Het zal je misschien verbazen, maar veel mensen wagen het erop en de reacties zijn altijd positief. Populair zijn ook de aparte deelsegmenten; stukken van de totale reis die je als aparte cruise kan boeken. Deze worden door de meeste rederijen aangeboden als ‘Grand Voyages’. In de meeste gevallen gaat het om reizen van zo’n 30 dagen waarbij je van een continent naar een ander vaart.

Voor reizigers die heel de wereld willen zien, is een wereldcruise een mogelijkheid om veel landen en continenten te bezoeken, zonder van de ene luchthaven naar de andere te moeten hoppen en je zorgen te maken over wat je ter plaatse moet bezoeken. Deze unieke, maandenlange reizen over enorme afstanden, worden door verschillende rederijen aangeboden, waardoor enthousiaste globetrotters de reis die het best bij hen past makkelijk kunnen uitkiezen. Bij zowat alle wereldcruises en Grand Voyages zijn de inbegrepen voordelen vaak hoger dan in vergelijking met een normale cruise. Voor een lange reis kunnen deze extra’s vaak een waarde van al snel enkele duizenden euro’s opleveren.

De prijzen per persoon per type kajuit kan je hieronder terugvinden:

Kom gerust langs om de uitgebreide vaarroute te bekijken. Plaatsen waar je sowieso komt zijn San Francisco, Honululu, Sydney, Manila en het Suezkanaal.

De afreisdatum van deze cruise is 7 januari 2025 en je reist maar liefst 112 dagen!

Wil u meer informatie over deze aanbieding?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!