Kenia, van de safari naar het parelwitte strand.

Kenia, van de safari naar het parelwitte strand.

Kenia is de safaribestemming bij uitstek.

Naast een werkelijk paradijs voor natuur- en dierenliefhebbers, met hun 48 nationale parken. Waar je een Out of Africa-gevoel krijgt. Kan je ook de welbekende Kilimanjaro net over de grens in Tanzania gaan bezichtigen waar je overigens de Big Five kan spotten.

 

Is al die safari niks voor jou? Geen probleem!

Kenia staat ook bekend voor hun parelwitte stranden! Geniet van een cocktail onder een palmboom op het mooiste strand van Oost-Afrika, Diani Beach.

Dit is de perfecte mix van rust en brede, witte zandstranden.

 

Hoteltip in Kenia: familieresort Leopard Beach Resort & Spa 4* aan Diani Beach.

 

Not just the best in Kenya, the best in Africa! Dat is de goed klinkende slogan van het Leopard Beach Resort. Het hotel is terecht trots op de blinkende prijzen voor beste familieresort, mooiste spa en beste resort.

Hun geheim? De behulpzame staf die voor niets dan het beste gaat. En dat merk je als je aan het strand van Diani Beach in de watten wordt gelegd.

De Wining & dining is met tradities van Chaine des Rotisseurs geborgd, ze draaien hun hand niet om voor verse pizza’s en pasta’s. En culinair genieten kan ook in de buitenlucht bij Nyama Choma Boma (Keniaanse barbecue). Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is relaxen. Dit kan aan het buitenzwembad of aan het strand.

 

TUI fly vliegt 1 keer per week op vrijdag naar Mombasa

Wil u meer informatie over deze aanbieding?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!