Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

In dit magische koninkrijk komen al je helden en heldinnen tot leven. Sinds de opening van het park in 1992 zijn hier al honderden miljoenen gasten geweest. Ondertussen is het resort uitgegroeid tot twee Disney Parken, zeven Disney Hotels en meer dan 50 restaurants, allemaal in Disney sfeer. Geniet ten volle van de magische tijd die je hier bent. 

Disneyland Park

In dit park spelen sprookjes de hoofdrol. Het park bestaat uit 5 fantastische landen gevuld met klassieke attracties, shows en parades. Je staat er schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, je reist door de tijd en de ruimte en 's avonds kijk je met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven het Kasteel.

 

Walt Disney Studio Park

Hier ontdek je de geheimen achter de meest magische scènes van Disney films in het Walt Disney Studios Park. Duik achter de schermen van Hollywood en kom alles te weten over de wereld van het witte doek. Geniet van adembenemende shows en spetterende attracties zoals Ratatouille: The Adventure, Crush’s Coaster en Twilight Zone Tower of Terror. Sinds de zomer van 2022 is ook de splinternieuwe Marvel Avengers Campus geopend. 

 

Wij adviseren je graag met de keuze van je verblijf.

Waarom overnachten in een Disney® Hotel? Beleef de Disney magie dag en nacht!

  • Het Disney verschil: zeven magische Disney® Hotels met een thema
  • Extra Magische Uren: tot twee uur extra magie! Je krijgt dan voor de gewone openingstijden toegang tot bepaalde delen van het Disneyland® Park
  • Legendarische Disney kwaliteit en service
 

Disneyland hotel *****

Beleef het vernieuwde koninklijke hotel bij de ingang van het Disneyland Park.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ****

Dit prachtige hotel ligt vlak aan Disney Village en dicht bij de inkom van de parken. Het brengt het verhaal van de Marvel Superhelden in de sfeer van Manhattan. Je kan hier niet alleen honderden originele Marvel kunstwerken bewonderen, in het Super Hero Station waan je je zelf een superheld!

Disney's Newport Bay Club ****

Dit fantastische 4* hotel werd begin 2017 volledig gerenoveerd. Het ademt de sfeer uit van een luxe badplaats en neemt je mee op een reis vol maritieme charme. In dit magnifieke landhuis in jaren 20-stijl doet alles denken aan de zee. Een korte wandeling (of de shuttle) brengt je snel naar de ingang van de parken.

 

Disney's Sequoia Lodge ***

Hier leeft het authentieke Amerikaanse buitenleven ook binnen verder. Het hotel is volledig geïnspireerd door de Amerikaanse nationale parken. Neem de tijd voor een wandeling langs de gigantische sequoiabomen uit het verre westen van Amerika. Waan je in een adembenemende bergomgeving. 

Disney's Hotel Cheyenne ***

Wil je pret beleven met Woody en Jessie van Toy Story? Kies dan voor een Wild West verblijf in het leuke Disney’s Hotel Cheyenne®. Het hotel ligt midden in een 'Far West' stadje, compleet met saloons. Overal proef je er de authentieke Westernsfeer! 

 

Disney's Hotel Santa Fe **

Ben je een fan van de Pixar-film Cars?  Dan is dit kleurrijke hotel in de sfeer van de Route 66 en Radiator Springs iets voor jou. Het design is volledig geïnspireerd op het zonovergoten land van de Navajo-indianen en zorgt voor een oase van kleur, rust en ontspanning, op een budgetvriendelijke manier.

Disney's Davy Crockett Ranch ***

Deze volledig ingerichte blokhutten liggen midden in de natuur op slechts 15 minuten van de Disney® Parken. Hier zal je je absoluut thuis voelen. Het is een originele manier om een bezoek aan de Parken te combineren met een ontspannen verblijf in een natuurlijke, verfrissende omgeving.

Wil u meer informatie over ons aanbod?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!