Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

In dit magische koninkrijk komen al je helden en heldinnen tot leven. Geniet ten volle van de magische tijd die je hier bent. Dankzij onze 'fastpas' kun je bovendien het maximale uit je verblijf halen. Naast de Disney Village dat vooral gericht is op winkelplezier heb je er het Disney Park en het Walt Disney Studi Park.

Disneyland Park

In dit park spelen sprookjes de hoofdrol. Het park bestaat uit 5 fantastische landen gevuld met klassieke attracties, shows en parades. U staat er schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, u reist door de tijd en de ruimte en 's avonds kijkt u met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven het Kasteel van Doornroosje. 

Walt Disney Studio Park

Hier ontdek u de geheimen achter de meest magische scènes van Disney films in het Walt Disney Studios Park. Duik achter de schermen van Hollywood en kom alles te weten over de wereld van het witte doek. Geniet van adembenemende shows en spetterende attracties zoals Ratatouille: The Adventure, Crush’s Coaster en Twilight Zone Tower of Terror.

 

Wij adviseren u graag met de keuze van uw verblijf.

Waarom overnachten in een Disney® Hotel?

  • Het Disney verschil: zeven magische Disney® Hotels met een thema
  • Extra Magische Uren: tot twee uur extra magie! Je krijgt dan voor de gewone openingstijden toegang tot bepaalde delen van het Disneyland® Park
  • Legendarische Disney kwaliteit en service
  • Exclusieve services: je krijgt een Disney Hotel FASTPASS® of VIP FASTPASS® afhankelijk van het gekozen kamertype 
 

Disneyland hotel *****

Dit iconische hotel ligt vlak bij de ingang van het Disneyland® Park. U geniet van de pracht en praal van het vervlogen Victoriaanse tijdperk, toen de Amerikaanse spoorwegmagnaten majestueuze hotels bouwden voor hun passagiers aan het einde van de spoorlijn. Geef uw verblijf extra glans met een gouden randje!

Hotel New York ****

Dit prachtige hotel ligt vlak aan Disney Village en dicht bij de inkom van de parken. Hier proeft u de sfeer van het opwindende New York City! Ervaar het eerbetoon aan het gouden tijdperk van de grote dromen, de miljonairs en de felgekleurde wolkenkrabbers. Welkom in the Big Apple, dit is New York City op z’n best!

Newport Bay hotel ****

Dit fantastische 4* hotel werd begin 2017 volledig gerenoveerd. Het ademt de sfeer uit van een luxe badplaats en neemt u mee op een reis vol maritieme charme. In dit magnifieke landhuis in jaren 20-stijl doet alles denken aan de zee. Een korte wandeling (of de shuttle) brengt u snel naar de ingang van de parken.

 

Sequioa Lodge hotel ***

Hier leeft het authentieke Amerikaanse buitenleven ook binnen verder. Het hotel is volledig geïnspireerd door de Amerikaanse nationale parken. Neem de tijd voor een wandeling langs de gigantische sequoiabomen uit het verre westen van Amerika. Waan u in een adembenemende bergomgeving. 

Cheyenne hotel **

Yee-ha is hier zonder twijfel de meest gehoorde kreet! Hier wordt de droom van iedere cowboy en cowgirl werkelijkheid. Beleef uw favoriete Hollywood Western in het leuke Disney’s Hotel Cheyenne®. Het hotel ligt midden in een 'Far West' stadje, compleet met saloons. Overal proeft u er de authentieke Westernsfeer!

 

Santa Fe hotel **

In Santa Fe ervaart u de warme gastvrijheid van het Amerikaanse Zuiden. Dit kleurrijke hotel dompelt u onder in de sfeer van de eindeloze Route 66. Met gethematiseerde kamers voor Disney-Pixar’s Cars fans is dit een ideale plek voor gezinnen. Het design is volledig geïnspireerd op het zonovergoten land van de Navajo-indianen en zorgt voor een oase van kleur, rust en ontspanning.

Disney's Davy Crocket Ranch 

Deze volledig ingerichte blokhutten liggen midden in de natuur op slechts 15 minuten van de Disney® Parken. Hier zult u zich absoluut thuis van huis zult voelen. Het is een originele manier om een bezoek aan de Parken te combineren met een ontspannen verblijf in een natuurlijke, verfrissende omgeving.

Wil u meer informatie over ons aanbod?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!