Zomer 2021 is boekbaar

Zomer 2021 is boekbaar

 

EINDELIJK is het zover….

Voor velen van ons zijn de afgelopen maanden bijzonder zwaar geweest. Er is dan ook niets mooier dan, nu de donkere dagen hun intrede maken, uit te kijken naar vakantie! Even weg uit onze dagelijkse omgeving, samen met de mensen waar we zo van houden. Zonder zorgen genieten in een positieve sfeer!

ZOMER 2021 is VANAF VANDAAG bij ONS BOEKBAAR!

Stuur ons vandaag nog een mail met je vakantiewensen en wij doen je graag een gepast voorstel. Tot half december kunnen we je door de lockdown niet op kantoor ontvangen maar een videocall of een telefoontje kan natuurlijk wel, of mail ons nu op  info@herbotsreizen.be

RESERVEER NU AAN DE BESTE VOORWAARDEN!

GELD TERUG GARANTIE: wij willen dat je ontspannen op vakantie kan vertrekken. Krijgt je bestemming 2 weken voor vertrek een negatief reisadvies omwille van COVID-19, dan krijg je binnen de 2 weken door TUI je geld terugbetaald!

 

  • Extra voordelig luchthavenvervoer (OP = OP)
  • Kortingen tot € 700 p.p. (OP = OP)
  • Gratis kids (OP = OP)
  • 10% korting TUI Experiences (excursies) (OP = OP)
  • Extra actievoordeel: 2de persoon gratis (OP = OP)

 

Heb je afgelopen zomer gekozen voor de omruilgarantie dan zal ons team je de komende dagen informeren over je vakantiemogelijkheden. En als je in het bezit bent van een coronavoucher is een deel van je vakantie al betaald.

Contacteer ons snel want nu het duidelijk is dat er een vaccin zal, zijn zullen de voordeligste vakanties snel volzet zijn.

Tot binnenkort! 

Team Herbots!

Opmerking: ons kantoor in Beringen is men momenteel aan het vernieuwen en al terug opengaan rond 16 december!

 

Team Herbots

Wil u meer informatie over deze aanbieding?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!