Met een onvervalst raspaard door Toscane

Met een onvervalst raspaard door Toscane

Wat denk je hier van: een zalige auto, haren in de wind en een prachtige natuur. Klinkt zalig, toch? 

In een Alfa Romeo wilt u iets voelen als u rijdt. Alfisti begrijpen dat. En met een rode vintage Alfa cabriolet over de mooiste slingerwegen van Toscane scheuren… tja…dan houden we even de adem in.

Beter wordt het niet. Start your engines… for slow food and fast cars! Wie graag met de auto reist, moet dat minstens één keer in zijn leven in een oldtimer doen. En wie door Gods siertuin, het doodgeknuffelde Toscane, wil rijden in zo'n vintage bak, kan dat eigenlijk alleen maar in een Alfa Romeo. Vergeet stuurbekrachtiging, ABS, airco of welk ander luxe accessoire dan ook, want dit is een naakte auto, een échte auto. De heren verwachten we in polo en lederen rijhandschoenen, de dames in fleurige outfits en zijden sjaaltjes, de ogen verstopt achter een grote zonnebril. Avanti! De versnellingsbak vergt geduld en een vaste hand, maar voor de rest rijden deze wagentjes voortreffelijk en bovenal messcherp. Laat de paarden los, laat de motor ronken en geniet van de (verrassend) voortreffelijke wegligging. Alles aangevuurd door de plaatselijke bevolking die langs de kant van de weg uw bella macchina staat toe te wuiven. Ja, u zal het nodige opzien baren…'troppo bello'! Het perfecte Italiaanse leven zoals het alleen in commercials te zien is!

Duur: 4 dagen (ev. als onderdeel van een langer verblijf)

Inbegrepen: 

  • Twee volledige dagen met een rode Alfa Romeo Duetto Spider cabriolet door het Toscaanse landschap.
  • Levering (± 10u) en ophaling (± 19u, op dag twee) van de Alfa in het hotel, roadbook, korte rijles, hulp bij pech verzekering inbegrepen voor 1 chauffeur en 200km rijplezier/dag inbegrepen.
  • Éen diner van de chef (drie gangen) in het restaurant van het hotel, wijnen van eigen productie inbegrepen.
  • Drie nachten kamer + ontbijt in Relais Borgo Scopeto.

Interesse? Neem dan snel contact op met Herbots reizen.

Wil u meer informatie over deze aanbieding?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!