ENKEL PER MAIL BEREIKBAAR!

ENKEL PER MAIL BEREIKBAAR!

Beste klant,

voor vele van ons zijn de afgelopen maanden bijzonder zwaar geweest. In onze sector was dat zeker niet anders, bijna 8 maanden lang heeft mijn team advies gegeven, omboekingen en annulaties gemaakt. We hebben Coronavouchers uitgeschreven en bij leveranciers, hotelliers en vliegtuigmaatschappijen onderhandelingen gevoerd om jullie voorschotten en saldo's terug te vragen. En dat alles met voortdurend wijzigende kleurcodes en inreisvoorwaarden. 

Om u tijdens deze tweede lockdown ook weer van dienst te zijn, informeren we u graag dat we de t.e.m. 12 november enkel per mail bereikbaar (maandag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag van 09u00-12u30) zijn. 

Als blijkt dat vanaf 12 november de prijzen voor vakantie 2021 beschikbaar zijn, dan gaan we de bereikbaarheid verhogen. Om gebruik te kunnen maken van de grootste vroegboekkortingen kan u ons nu al je vakantiewensen en budget doorgeven: info@herbotsreizen.be  

Met de feestdagen in het vooruitzicht kan u ons een een steuntje in de rug geven door de aankoop van een reischeque.

Graag wil ik u bedanken voor de vele steunberichten die we van u mochten ontvangen en voor het vertrouwen in Herbots reizen.. Tot slot wil ik mijn lieve collega's bedanken voor hun fantastische inzet en blijvende glimlach.   

Het is tijd om weer uit te kunnen kijken naar vakantie. 

Graag tot binnenkort,

Koen Herbots

 

 

 

 

 

Wil u meer informatie over deze aanbieding?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!