Puerto Plata, het noordkust paradijs van de Dominicaanse Republiek.

Puerto Plata, het noordkust paradijs van de Dominicaanse Republiek.

Puerto Plata, Gezegend met haar goudgele stranden, wuivende palmbomen en een prachtige azuurblauwe Caribische Zee. Naast deze prachtige stranden biedt deze bestemming ook de nodige cultuur. Denk maar aan het centrum van deze gelijknamige hoofdstad. De prachtige koloniale en Victoriaanse huizen, het Ambarmuseum en de oude rumfabriek. Een andere aanrader zijn de watervallen van Damajagua. Langs de rotsachtige hellingen zie je maar liefst 27 watervallen. De eerste zeven watervallen kan je onder begeleiding beklimmen. Zeker de moeite waard!

Dit alles maakt van deze topbestemming een tropische winterzonvakantie.

 

Hoteltip in Puerto Plata: Be Live Collection Marien 5*.

 

Be Live Collection Marien, een hotel waar zowel koppels als families met plezier naar toegaan. Buiten dat het hotel schitterend gelegen is aan het wondermooie strand van Playa Dorada, kunnen families genieten van een vakantie vol plezier. Dit in combinatie met veel culinair lekkers en het ‘Better together’ pakket met onder meer toegang tot een kinderspeeltuin op het strand.

Volwassenen die voor een superieure ‘Adults Club’ kamer kiezen, worden in de watten gelegd met het ‘Adults Club’ pakket, butlerservice aan het privéstrand inbegrepen.

Verder kan iedereen genieten van de overheerlijke keuken en het spacecentrum. De sportievelingen onder ons kunnen dan weer gaan golven op het nabij gelegen golfterrein. Of wat dacht je van rum gaan proeven in één van de rumfabrieken?
 

TUI fly vliegt er 2 keer per week op woensdag en op zondag heen.

Wil u meer informatie over deze aanbieding?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!