Formule 1 in Abu Dhabi!

Formule 1 in Abu Dhabi!

Reserveer snel deze UNIEKE DOE EENS GEK! Beleef tijdens dit 6 daags arrangement een onvergetelijke ervaring. Prijs pp: € 1959 (prijs onder voorbehoud van beschikbaarheid)


Abu Dhabi (vlakbij Dubai) is een Arabische Emiraat die de laaste jaren een ongeëvenaarde stadsontwikkeling kent. Het leukste resultaat van deze ontwikkeling is misschien wel het 5,55 kilometer Yas Marina race-circuit. Het is door zijn hoogtechnologisch vernuft de enige F1 Grand Prix wedstrijd die bij valavond wordt gereden. Er kunnen snelheden tot 325 km/u gehaald worden en dat alles op een perfect verlicht circuit. Spektakel gegarandeerd!

Programma:

22 november 2018 : Brussel / Abu Dhabi (-)

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Abu Dhabi, wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Per transfer naar uw hotel.

23 november : Abu Dhabi (O)

Vrij te besteden.

24 november : Abu Dhabi (O)

In de ochtend maakt u een stadsontdekking van Abu Dhabi. Samen met uw privé Engelstalige gids gaat u op zoektocht naar de belangrijkste bezienswaardigheden. Zo passeert u zeker aan de befaamde Corniche, die zich over 8 kilometer uitstrekt langsheen de adembenemende skyline van Abu Dhabi en de prachtige kustlijn aan de andere kant. Neem zeker enkele foto’s van het gerenommeerde Emirates Palace Hotel. Vervolgens gaat u naar de grootste moskee van het land: de Sheikh Zayed Grand Mosque. Vergaap u aan de impressionante kandelaars en aan het grootste tapijt ter wereld (met meer dan 2miljoen knopen). Een glimp van het oude traditionele leven vangt u op in het Heritage Village. Ook gaat u naar de traditionele markten in de Mina wijk, waaronder de dadelmarkt, de Iraneese soeks of de groentemarkt. U eindigt de ontdekking in het hypermoderne Manarat Al Saadiyat. Drop-off aan het Yas Island Race Circuit, zo kan u uw toegangstickets afhalen.

In de namiddag kan u deelnemen aan de activiteiten op de Yas Island race baan. Vandaag staat de 3de oefenronde op het programma (tussen 14.00 en 15.00), alsook de kwalificatieronde (tussen 17.00 en 18.00). ’s Avonds zijn er ‘after race’ activiteiten gepland zoals een concert of optreden van een gekende artiest.

Gelieve aangepaste kledij te voorzien voor het bezoek aan de Grote Moskee: benen en armen dienen volledig bedekt te zijn. Vrouwen dienen hun hoofd te bedekken.

25 november : Abu Dhabi (O)

Groot en klein kan zich uitleven in ‘Ferrari World Abu Dhabi’ en ‘Yas Waterworld’.
’s Avonds gaat naar de Formule1 race van Abu Dhabi (tussen 17.10 en 19.10). Deze laatste en misschien beslissende race zal voor veel spektakel zorgen. Ook deze avond kunt u genieten van een concert of optreden.

26 november : Abu Dhabi (O)

Dag vrij te besteden, zodoende u kan bekomen van uw F1-impressies. Uw kamer blijft tot uw beschikking tot het moment van uw vertrek (late check-out inbegrepen). In de late avond wordt u opgehaald en gaat u per transfer naar de luchthaven voor uw retourvlucht (vroeg in de ochtend op 27 november’18).

27 november : Abu Dhabi / Brussel (O)

Per vlucht naar Brussel.

Prijs per persoon op basis van 2 personen/1 kamer :

  • Met verblijf in het Novotel Abu Dhabi Gate 4* - Standaard kamer: € 1.959,00
  • Met verblijf in het St. Regis Abu Dhabi 5* - Standaard kamer: € 3.029,00

PRIJZEN GELDIG MITS RESERVATIE/BEVESTIGING UITERLIJK 25 MEI 2018

 

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: rechtstreeks vlucht Brussel-Abu Dhabi met Etihad op de vermelde data in V-klasse (incl. luchthaventaksen), 4 nachten verblijf in het gekozen hotel, check-in: 22 november 2018 – check-out: 27 november 2018, ontbijt (inclusief kamer ter beschikking tot vertrek tijdens de nacht van 26 op 27 november’18), privé luchthaven transfers in een standaard wagen: luchthaven Abu Dhabi naar hotel (op 22 november’18) en hotel naar luchthaven Abu Dhabi (op 26 november’18), privéstadsbezoek aan Abu Dhabi (halve dag) met een Engelstalige gids, 1-daags combi-toegangsticket voor Ferrari World Abu Dhabi & Yas Waterworld, 2-daags Abu Dhabi Hill F1-Ticket (voor de F1 events op 24 en 25 november’18), met inbegrip van de F1 avondevenementen, Etihad race kit: F1 pet, F1 shirt en F1 zak.

Niet-inbegrepen: dranken en niet vermelde maaltijden, optionele excursies, activiteiten, tours, bezichtigingen, fooien voor gids, chauffeur, transfers van en naar de F1 races/F1-evenementen, transfer van en naar Ferrari World en Yas Waterworld, verplichte Abu Dhabi Municipality Fee (15AED per kamer/nacht) ter plaatse te betalen, eventuele kosten voor een internationaal paspoort / visum. BELGEN: een geldig (tot 6 maanden na retour) internationaal paspoort + gratis visum bij aankomst NIET-BELGEN: gelieve zich te informeren bij ambassade/consulaat van Verenigde Arabische Emiraten. Persoonlijke uitgaven, verzekeringen. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 26/03/2018.

Wil u meer informatie over deze aanbieding?

Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!